TychoTycho Van Der Waall een is een Nederlandse jongen, geboren en getogen in Noord-Brabant. Op 23 april 2000 word hij geboren in het Fransiscus ziekenhuis te Roosendaal. In 2012 kochten Tycho en zijn vader Rob een DJ-set. Dit, omdat hij altijd wel met muziek bezig was en hij graag op feestjes wilde gaan draaien. Vlak hierna werden hij en zijn schoolvriend, waar hij een DJ duo mee had opgericht, regelmatig geboekt. Met de naam 'DJ Brabo' gingen ze elke maand wel een keertje op een feestje, modeshow of zwembad disco muziek draaien.

15 november 2015, Tycho ontmoet een meisje op het internet, genaamd Julia. Hij raakte aan de praat en spreekt de volgende dag af met haar. Op zondagmorgen, reist hij 2 uur vanaf Dinteloord (zijn woonplaats) naar het midden van het land, om precies te zijn, naar Lopik, de woonplaats van Julia. Die dag hebben ze elkaar voor de eerste keer ontmoet en een week daarna heeft hij haar nog 'tradiotioneel' om verkering gevraagd.

Voordat zijn vriendin Julia 'verkering' met hem kreeg, ging ze al als YouTuber door het leven, met 40.000 volgers op YouTube en 30.000 volgers op Instagram, beloofde ze haar kijkers elke week een nieuwe video. Door een video op Julia's kanaal, waar ze om 5000 duimpjes omhoog vroeg, is Tycho ook begonnen aan YouTube.

Weekelijks plaatst Tycho video's op zijn YouTube kanaal, met zo'n ongeveer 37.000 abonnees, hierbij kan je denken aan vlogs, pranks of video's in zijn kamer. In het voorjaar van 2016 tekent hij een contract bij een Amsterdams mediabureau. Eind december 2017 heeft hij dit mediabureau verlaten en heeft hij zijn kanaal laten aansluiten bij een ander internationaal mediabureau. In 2016 werd zijn vader zelfs gevraagd voor een televisieprogramma, wat later werd uitgezonden op NPO3.

Tycho laat het niet alleen bij YouTube, maar is ook al een aantal jaren bezig met het ontwerpen van websites. Hij begon met het maken van websites voor de kapsalons van zijn moeder, na dit heeft hij veel ervaring opgedaan en probeert hij elke keer weer voor iemand anders een prachtwebsite in elkaar te zetten.

Door het maken van honderden YouTube filmpjes heeft Tycho veel ervaring opgedaan met het editprogramma waar hij mee werkt, regelmatig maakt hij promotiefilmpjes of reclamevideo's voor (startende) ondernemers en bedrijven.